Post by impromcydeervern on Feb 20, 2022 14:33:41 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ World War 2: Shooting Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World War 2: Shooting Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daudz monētu kapāt ▞▞▞
▞▞▞ World War 2: Shooting Games 2022 version ▞▞▞
Tiešām laba spēle. Noteikti gaidu cerību redzēt zombiju režīmu. Tiešām laba grafika un kustību stils. 5 zvaigznes.
Šķiet, ka tā būtu jautra spēle, ja serveri būtu spēlējami, es turpinu palaist un saņemu ziņojumu, ka serveri nav pieejami
Tas mūs ienes, kad karš sākas, bet tas sākas pārāk vēlu, kā arī dažreiz tas apstājas pie ielādes, piemēram, šodien 41: un ieved veikalu, kur mēs varam pielāgot atskaņotāju, kas izskatās ļoti forši.
ex Solent vadības ierīces, viegli lietojamas, patiešām jautra spēle. Es iesaku šo spēli saviem draugiem. paldies par pieklājīgo spēli. laba pieredze visiem un visiem. Esmu apmierināts ar to.
Tas neliek jums skriet ātrāk lēkt, piemēram, jums ir nepieciešams 11 munīcija labi ieroči
Hotel Transylvania Adventures Adventure eiks
Jautra spēle. Manuprāt, ir jauki, ka jums nav jānospiež neviena poga, lai šautu, BET MAN NĪSTOT, kā visi nārsto vienā un tajā pašā vietā. Kopumā jauka spēle.
Tad padariet to pārāk grūti, lai palielinātu savu ieroču izmaksa ir pārāk maza, lai pat uzliktu ieroču daļas, izņemot to. Spēle ir patiešām laba, tikai jāpiešķir nedaudz vairāk XP un naudas prēmijas, un tā būtu laba spēle
Grafika ir lieliska! Man ir problēma, ka varoņu animācijas ir pārāk robotiskas.
Šī spēle ir LIELISKA, man tā tik ļoti patīk, esmu maksimālajā līmenī, un ko es plānoju to darīt, pērkot otro pasaules karu, un es gatavojos sasniegt maksimālo līmeni ar to, kurš katrs ir veidojis šo spēli😁😁🤍
Jautri un labi izskatās. Tas varētu izmantot atjauninātu valūtas sistēmu un kartes. Daudzas kartes ir pārāk mazas, būtu jauki redzēt lielākas kartes, lai komandas varētu strādāt kopā
Šķiet, ka spēle ir laba, taču ikreiz kaujā tiek teikts, ka interneta savienojums ir pazaudēts, taču man ir pilns interneta savienojums. Tāpēc es tai piešķiru 2 zvaigznes, jo es pat nevaru to atskaņot, ir nepieciešams ļoti spēcīgs interneta savienojums.
Es pat nevaru ielādēt sērkociņu
Tik tālu, labi! Negaidīju auto aizdegšanos, bet nesūdzējās. Šķiet, ka nogalina daudz vairāk nekā jebkurš no manas komandas, kas nav pārliecināts, vai tas ir iesācēju skrējējs vai kas? Tiešām laba nepārtraukta darbība. Cerams, ka tā būs jautra spēle!
World War 2: Военные игры Экшен zzp
Patīk spēle, tai ir vislabākā un vienmērīgākā grafika, turpiniet strādāt!!!!!
Pēc kāda laika spēlēšanas man tas bija jāatinstalē. Tā kā izstrādātāji neklausās mūsu iebildumos un bažās, un nekas netiks darīts lietas labā, tā šķiet. Pēc mēneša spēlēšanas spēle kļuva ārkārtīgi garlaicīga. Skaņas efekti ir šausmīgi, īpaši GUN skaņas. Tik nereāli, un tas nogalina pieredzi. Pierakstiet pasaules kara varoņus. Tagad šī ir spēle, kuru es spēlēju 2 gadus, un tā kļūst labāka ar katru atjauninājumu. Lūdzu uzklausiet sūdzības.
Diezgan reālistisks RPG šāvējs. WW2 Heros joprojām ir labāks, bet šis ir mans #2 šobrīd.
Agrāk es šo spēli esmu novērtējis visu laiku labāko spēļu piecniekā, taču pēdējo nedēļu laikā tas ir ļoti mainījies. Esmu bijis ļoti apņēmīgs spēlētājs un iztērēju diezgan lielu naudas summu, lai viņš kļūtu par spēli. Es noteikti nepretendēju uz spēļu dizaineri, taču suns bija šausmīga ideja, un tas nozīmē, ka uzvarētājs vienmēr būs cilvēks, kurš var tērēt visvairāk naudas. Nav vajadzīgas prasmes, lai būtu labs šajā spēlē, ir vajadzīga NAUDA, ja tā būtu lielākajai daļai šo spēlētāju vai lai būtu mēms.
Man patīk šī spēle, bet esmu brīdī, kad es nevēlos spēlēt, jo tas nešķiet godīgi. Man ir jānošauj savi ienaidnieki 5 vai 6 reizes, lai viņus nogalinātu, bet viņi vienreiz mani nošauj, un es esmu miris. Esmu uzlabojis bruņas un ieročus, bet joprojām nemaz neuzlaboju, tas ir ļoti nomākta... lika man zaudēt interesi par vēlmi vairs spēlēt.
Ļoti pievilcīgs, bet krāpjas ar klientu. Man šī pieredze bija vairākas reizes. Es nopirku labu ieroci un aizsargus, un tajā pašā līgā es biju ļoti labs. Tajā pašā līgā un tajā pašā līmenī es uzreiz zaudēju savu spēku, ierocis nebija spēcīgs kā iepriekš, un manas aizsardzības nedarbojās, kā gaidīts. Šķiet, ka programmētājs sistēmā ieviesa kļūdu, lai samazinātu jaudu, kad esat kļuvis pārāk liels. Tas notika vairākas reizes, tāpēc nevarēja būt nejaušība vai citu spēlētāju jauda, kas tika palielināta vienreiz kopā.
Jautra spēle līdz 35. līmenim, un tad ir jāmaksā par 2 spēlēm. Vispār nav iespējas sacensties. Tikai Canon lopbarība
Lieliska spēle, taču jums ir diezgan daudz jātērē nauda, lai iegūtu 3. slota ieroci (es nezinu, kā to vēl nosaukt) un pēc tam. Noteikti instalējiet to
Man patika šī spēle pēc tās izlaišanas, bet tagad man ir problēmas ar veiktspēju, es joprojām izmantoju to pašu sīkrīku, taču pārāk daudz kavēšanās pēc manām vadības ierīcēm, nav mobilitātes pat tad, ja to piespiežu. Es domāju, ka man tā nav atgriešanās, jo spēle man neļaus lol.
Es teiktu, ka tā ir laba spēle, man patīk grafika un diezgan laba spēle, bet viena lieta, manuprāt, viņiem būtu jāpievieno, ir Parīzes karte, bet cita lieta, kas viņiem būtu jāpievieno, piemēram, bojājumi ēkām un lai debesis būtu pelēkas un lidmašīnām. lidot debesīs
Spēle ir ok, nav lieliska. Ņemiet vērā, ka es izmantoju bezmaksas versiju bez priekšrocībām, tāpēc, iespējams, būtu bijis labāk, ja es būtu pārtērējis naudu.
Varētu būt labāk. Grafika un spēle ir forša. Ikviens ir stulbs robots, ko nav grūti pateikt. Fakts, ka izmantojat "palīgmateriālus", kas jums jāiegādājas veselībai, taktiski letāli utt., ir kaitinoši. Nav labs fps, ja varat maksāt, lai uzvarētu, lai iegūtu ieroču jauninājumus. Veselības bruņu sistēmai jābūt statiskai. Viena iestatītā vērtība, piemēram, parasta fps tāda pati ar ieročiem. Izlaupīt kastes utt. Esmu spēlējis šādas spēles, un galu galā jūs sasniedzat maksas sienu. Godīgi sakot, nav laika vērts.
Neuzlādēsies ilgu laiku. Nav nācies spēlēt. Personīgi nespēlē.
Tā ir gandrīz tikpat laba kā W.W.Heroes, taču, tāpat kā šī spēle, par spēlēšanu ir jāmaksā. Ja jūs to nedarīsit, jums nebūs tik jautri.
Laba spēle, bet nav pietiekami daudz karšu un daudzi cilvēki uzlauž gane, piemēram, slēpjas pastaigām un krāpjas, taču joprojām ir laba spēle
Es šo spēli novērtētu ar piecām zvaigznēm, man ļoti patīk šī spēle, bet es nevaru cīnīties, tā saka, ka mans interneta savienojums nepārtraukti sabojājas, bet tā nav, man ir ideāls savienojums, es varu to izmantot jebkurā citā lietotnē, tikai es nevaru spēlēt pasaules karu. II tā vienkārši nedarbojas vispār, tā turpina crashing, tāpēc, lūdzu, izlabojiet šo Man ļoti patīk šī spēle, ja tā strādāja!
Man šis tik ļoti patīk. Man patīk spēle un viss, bet kad es spēlēju, tas man saka, ka mans savienojums ir slikts, bet es burtiski sēžu blakus maršrutētājam un tas mani izstumj no spēlēm, bet kad es pabeidzu spēli, es vienmēr esmu apmierināts, ja tā nebūtu manas problēmas dēļ. šī būtu bijusi mana mīļākā spēle, ko spēlēt šogad, man tikai jāsaka, ka lejupielādējiet šo spēli
World War 2: Shooting Games Action nvdm
Šī ir sliktākā spēle FPS, ko jebkad esmu pārbaudījis. Grafika ir kā PS2 labākajā gadījumā. Jūs sāksit būt labi, ja pēc 25 reklāmām un jauninājumiem, cik vien iespējams, tas ir skaidrs, ja neiztērējat 200 $ par jauninājumiem laimīgs, ja saņemat 1 nogalināšanu, šī spēle vienkārši izsūcas Call Duty mobile ir tik daudz labāks, ka nevajag neko tērēt šim tualetes papīram, jo ir ļoti vīlušies, ka izstrādātāji ir bezjēdzīgi vai vienkārši viltnieks izspiež naudu no nejēdzīgajiem. Turpiniet iegūt CODM bez naudas joprojām var būt MVP
World War 2 เกมยิงปืนศึกสงคราม แอ็กชัน yee
Šī spēle ir tik laba 👌 😈Man patīk nogalināt cilvēkus
ļoti jaudīga pilna spēle, dažas misijas parāda katru dienu jebkurā dienā
Man paliek slikti skatīties reklāmas par visām šīm ed kon spēlēm bez atlīdzības. Beidz mani plēst. Konservēta atbilde ir sazināties ar atbalsta dienestu. Uz ko viņi nekad nepūlas atbildēt. Bijis tur to darījis daudzas reizes.
Tā nav slikta spēle, taču, ja esat pieredzējis tādās spēlēs kā cod mobile vai plugs mobile, šī spēle šķitīs vienkāršāka un vairāk atgādinās bremzi, tāpēc, iespējams, ar šo spēli jums būs garlaicīgi.
Šī spēle man atkal ir devusi cerību spēlēšanai. Man ir bijusi tikai lieliska pieredze ar spēles saturu, tiešsaistes cīņa un jauninājumi, tas viss. Es mīlu Otrā pasaules kara spēles, jūs, puiši, nogalinājāt, tā turpiniet
World War 2: Jogo de Tiro FPS Ação eiw
Lielisks sākums! Lūgts to nedarīt p2w sistēmām, piemēram, citām šaušanas spēlēm. Paldies.
lieliska spēle vairāk kara sajūta ar vecākiem ieročiem nekas pārspīlēts.
Man patīk, ka nav nekādu lieku asiņu strūklu kā citās fps spēlēs. Būtu labāk, ja mēs varētu spēlēt kā transportlīdzekļi, piemēram, kravas automašīnas vai tanki, taču kartes ir nedaudz mazas. Vairāk pielāgošanas būtu forši, piemēram, vairāk valstu, dažādas ādas krāsas utt. Varbūt būtu labs bezsaistes režīms, piemēram, kampaņa vai kaut kas cits. Citādi lieliska spēle. 👍 Tāpat spēlei trūkst "ping" no M1 Garand.
Tāpēc, par laimi, es piederu lielam klubam, kas izvēlas un spēlē šīs spēles un novērtē tās. Šoreiz ņem kūku, es beidzot samaksāju 22 $ par zeltu spēlē, tas ir tikai godīgi, ka par bezmaksas spēli ir jāmaksā nedaudz, bet es nesapratu, ka pēc samaksas un aprīkojuma uzlabošanas es atgriezīšos sākumā varu ar savu raksturu, kur es biju vadošā tik daudzās kategorijās, es tagad esmu sliktākais, tikko samaksājis par zeltu. Mūsu cilvēki izdzēsīs šo spēli.
Diezgan bezjēdzīgi. Pastāvīgi zaudēti savienojumi. Vienīgā spēle, ar kuru tas to dara, un tas arī nav mans savienojums. Laba spēle, bet katrs otrais mačs zaudē savienojumu
Sākumā diezgan patīkami, jā, pēc augstāka līmeņa sasniegšanas spēle sūta jums vissliktāko maču, kas iespējams, sākot no cilvēkiem, kuri iegādājās Premium/Paid Guns/OP maskas un galvenokārt savus ieročus, kas notiek, ja spēlējat augstākajā līmenī un atbloķējat. vairāki ieroči, jums ir jātērē jūsu nauda, un citi cilvēki tagad ir iegādājušies ieroci, gūstot negodīgas spēles priekšrocības, un maskas ir negodīgas, nodrošinot aizsardzību pret galvu un sniedzot jums veselību. Oho, ja vēlaties, lai šī spēle būtu populāra, labojiet to .
Vairāku spēlētāju spēlē ar jums spēlē tikai robotprogrammatūras. Ja vēlaties izaicinājumu, viņiem tas ir jāpārtrauc. Laba vadības sajūta, jauka grafika un līmeņi ar daudz jauku detaļu, diezgan sarežģīti. Tam vajadzētu būt ļoti jautram, tiklīdz izstrādātāji atļaus cilvēkus pretiniekus. Var teikt, ka tie ir roboti, jo visi stāv uz vietas, lai šautu.
Jauka spēle, bet kamera bez skata ir tik cieša, ka trīs zvaigznes. Lūdzu, izlabojiet vismaz skatu
Es būtu devis vairāk, bet atjauninājums nedarbojas, man ir vajadzīga guļus poga, spēles laiks ir pārāk īss un vairāku spēli ir dauzīt. Bet man patīk grafika, vadība un visas citas lietas.