Post by impromcydeervern on Feb 20, 2022 14:30:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic CD Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic CD Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modi več vzdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Sonic CD Classic 2022 version ▞▞▞
To je zelo POSEBNA igra. Razlikuje se od VSEH klasičnih zvočnih iger. Za razliko od vseh drugih zvočnih iger ta igra omogoča, da greste počasi, tako da lahko odkrijete GENERATOR za dobro prihodnost. GENERACIJE so v preteklosti. Povem vam, ta igra je zelo zabavna, POSEBNO, če jo igrate tako igro 10/10
Tako je igra neverjetna. Lahko celo rečem, da lahko preživim 2 dni za igranje te igre. Del, ki mi je všeč, je izbira med zvočnimi posnetki JP/EU in ZDA je preprosto neverjetna, igra je gladka, možnosti odklepanja so odlične. To igro bi priporočal vsem.
Hill Climb Racing 2 Kilpa-ajo ydr
Ta igra je sestavljena iz dveh delov. Prva je, kako je bila predelana v mobilnih napravah, druga pa je osnovna igra. 1. Torej ... če so nadležni mobilni oglasi v redu, potem je v redu. Igra ima premalo dosežkov, a to je samo moje mnenje. In D.A. vrt je kot najboljši del igre. 2. Sonic CD pravzaprav ni igra Sonic. Izgubi veliko hitrosti, vendar ima večjo vrednost predvajanja kot katera koli igra Sonic doslej. Toda zadnji dve dejanji sta v bistvu labirint in brezno, v katerega boste naključno padli, tudi če ste dobri pri Sonicu. Igra Gr8.
Razlog, da temu dajem štirico, je, ker ne vem, kako dobiti repe kot igralni lik. Ampak jaz bi temu dal 4,5 zaradi super luščenja in kakovosti!
Slabo, včasih mi je bila všeč ta igra in na 5-kratnem kamnu jo je tako težko dobiti, tako da ja, všeč mi je, vendar premočno spremeni 5-kratni kamen
Sonic CD predvajalnik Brez Wi-Fi-ja za Play Données Mobiles
Prinesite to igro za igranje pass Sega...
Res dobra igra, grafika dobra, kontrole v redu, zakaj jo ocenjujem nižje. Mogoče je samo, da ima igra slabo zasnovo nivojev ali ker sem zanič na nivojih 🤣🤣. Če ne bi bilo nivojevske zasnove, bi jo ocenil višje. Prosim Sega, naj bo Sonic 3 na voljo za Android.
Obožujem te igre, ampak kako bi lahko dovolil ljudem, da naredijo Sonic .exe, ki me je prav prestrašil, a bom vseeno igral.
Sonic CD Classic פעולה ykh
To je neverjeten ponovni zagon igre, ki jo je moj oče igral, ko je bil mlajši. Povedal sem mu, da je ta igra na Androidu in takoj jo je prenesel. Obstaja veliko nove vsebine in tails je zdaj mogoče igrati. Ena stvar, zaradi katere sem žalostna, je, da v tej predelavi niso dodali rudnika živega srebra (R2). Ja, ta slavni odpadni nivo R2 bi se imenoval Rudnik živega srebra ali Ruševine relikvij.
To je neverjetno pristanišče Christiana Whiteheada. Včasih sem mislil, da je bila ta igra le povprečna igra Sonic. Zdaj je to moja druga najljubša igra Sonic. Prva je Sonic Mania. Želim pa si, da bi dodali podporo za zarezo za Pixel 3 XL, razen tega, da je to popolna igra
To je dobra igra, vendar so napake, ki mi niso všeč, JE VELIKO OGLASOV, drugo pa je, da ne morem mimo cone Collision chaos zone 3
To je preveč oglasno intenzivno in oglasi so prevzeli in samo odstranili nemogoče igrati.
Sonic CD Classic ایکشن mmn
dobro
Grozno grozno grozno, ko začnete teči dve sekundi, ste preplavljeni s 30-sekundnimi reklamami! Če se dotaknete zaslona telefona in zaženete, se boste prepričali sami!!!!!! ABSOLUTNO GROZNA APLIKACIJA!!!!!!!!!!!!-----
Moje oči s Sonic CD-jem so smeti, ker je naslednja stopnja 2. dejanja cone smeti
Potrebovanje Wi-Fi-ja za igro brez povezave me res ubija. Še posebej, ker sem plačal za funkcijo brez oglasov.
1 Hočem tails nazaj 2 Metal sonic je preveč težko premagati
Na srečo za tiste, ki lahko preidejo nivo (COLLISION CHAOS) .... res sovražim, ko gre za flipere podobne strukture😡😠. Vseeno dobra igra 🙂🙂🙂🙂
Ta igra je v redu. Rad kličem Sonic in video klic.☺
Vem, da je igra dovolj, da postane težja, ko prideš dlje, toda ta igra jo pripelje zelo daleč. 1 zvezdica Sovražim to igro.
To je odlično pristanišče ene najboljših iger, ki so jih kdaj gledali Sonic, vendar je zvok tako grozen. Zvok zame običajno ni pomemben dejavnik, vendar je praskajoč zvok, ki ga včasih oddaja med napadom ali dvigovanjem prstanov, prav hudičevo nadležen. Kolikor se spomnim, naj bi zvočni "CD" imel najboljši zvok od zvočnih iger. Tudi oglasov je malo. Če lahko Sega le malo zmanjša oglase in popravi zvok, bi temu ocenil oceno 5 🌟 namesto 3 🌟.
Ta igra je super. Ima veliko čudovitih območij in prijetno glasbo, ki jo lahko obožuje vsak. Pravzaprav je to moja najljubša igra Sonic klasične dobe! To je izjemen priključek za Sonic CD za mobilne naprave in lahko celo spremenite bthe spindash v CD spindash ali Sonic 2 spindash. ta igra je neverjetna!
Bilo je odlično! To je tisto, kar sem potreboval za dokončanje življenja. Všeč mi je tudi uvod, ki ga je naredil TOEI Animation, ki me je spomnil na Sonic OVA Animation. Najboljše od vsega je, da lahko spremenite glasbo iz US v JP ali iz JP v US. Oboje mi je všeč! To je bilo čudovito pristanišče! Izgleda, da igram emulator #SegaForever!
Ne morem premagati igre, ki jo nenehno izgubljam na šefu Metal Sonic, pravim, da je nemogoče.
Ok, ni tako slabo ali težko, samo znati igrati zvočne igre. vendar priznam, da ima veliko oglasov in igra precej zaostaja.
Ne vem zakaj, toda vsakič, ko naložim igro na telefon, piše, vnesite svojo starost. Tapkam stvar in je še vedno ne morem spraviti v delo.
Všeč mi je igra, ko jo igram na svojem ipadu, vendar mi je ne dovoli igrati in ko vneseš kodo, bo prikazala zaslon kot sonic s hekerskim obrazom, ni mi všeč
Sonic CD Classic Ação wcb
Kupil sem stvar, ki mi ni dajala oglasov in zdaj ne morem vrniti denarja, ni navedeno, da bo odstranil vse oglase, razen zvočnih, hudiča vrsta "brez oglasov" Dogovor je to? Ja, to je res uničilo tisto, kar sem sprva mislil, da bi bilo precej zabavno igrati brez oglasov, in kar je najhuje, tega ne morem vrniti, popolna izguba denarja
Sploh ne deluje, vedno dela čudne stvari in potem iz nekega razloga zapusti igro.
Prvi ljudje imajo težave z igro zaradi težav pri nakupu (2 osebi sta tako slaba, da mislita, da je najslabša igra, ki je ZELO neumna (3 to je dobro! le da ste obtičali v Metallic Madness 3, kar je nadležno.
To je težka igra in ko poskušate dobiti zvočni test, je moteče in naredite preprost način v redu
Spomnim se, da sem plačal za to igro, ko sem bil mlajši, zdaj pa igra zahteva, da kupite različico brez oglasov, ki mi uniči zabavo. Nisem prepričan, ali je to težava s telefonom, vendar je bil zaslon igre premajhen in gumbi niso bili povezani, zaradi česar je bilo težko igrati. Še vedno odlična igra, vendar z velikimi težavami.
Ne igrajte te igre, morda mislite, da je dobra za vaše otroke, vendar sem odkril, da je v tej igri res temno
Poskusite posnemati grafiko, ki je na fotografiji v dejanski igri Play
Resnično mi je bila všeč ta igra na Mega-CD, to je odlična aplikacija, vendar ima težave z zvokom, razen tega, da je na mestu.
Plačal sem za brez oglasov in še vedno prikazujem oglase, poskusil sem opraviti obnovitveni nakup in kaže, da strežnik ne deluje. Želim svoj denar nazaj!
Z uporabo OnePlus 7T ta igra deluje z večjimi napakami pri 90 Hz. Igra teče v počasnem posnetku in meniji postanejo črni, utripa.
Voziček... Slab voziček. Na nekaterih območjih se zatakne in kontrole izginejo.
Teče kot smeti. Kontrole so grozljive in niso niti približno tako dobre kot na konzoli. Zvok zveni slabše od geneze. Igrano na s9plus
Všeč mi je igra. Toda ko pridete do testa zvoka, je sporočilo Od hudiča, ki pravi, da je zabava neskončna pri Sega Enterprises in upam, da se tega znebite in da je preveč moteče, da bi se borili proti metal sonic in reševali Amy kot kaj za vraga sega
Nadležne ravni in mi daje komaj kaj časa, da dokončam kovinsko hitenje, tudi grozne zasnove ravni igre. Ne priporočam.
Ne zažene, samo utripa bel zaslon.
Dokončen način za predvajanje Sonic CD-ja. Igra zelo dobro nadzoruje in teče dobro.