Post by impromcydeervern on Feb 20, 2022 14:21:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lumberwhack: Defend the Wild ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lumberwhack: Defend the Wild IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много токена ▞▞▞
▞▞▞ Lumberwhack: Defend the Wild 2022 version ▞▞▞
Волео сам ову игру када сам био у петом разреду
Добро је
Када отворим игру не ради, покушавам је доста времена.
Фб грешка
Није заостао, није лош и веома забаван
Lumberwhack: Defend the Wild Action sxt
Има толико заостајања у себи и толико ми се смрзнуо.
Lumberwhack: Defend the Wild Azione pus
Цоол броссс
Цоол игра је заиста забавна
Добро је да је ова утакмица тешка и тешка, али ЈОШ СТОЈЕМ
Такав потенцијал. Материјали за надоградњу и новац су шала. Половичан труд у стварању.
Ово је добра игра, али неки проблеми су ме прво разочарали, његови листови су веома лоши, решите овај проблем 😊😀😀😅
Забавна игра, али може бити забавнија?
Уживао сам, али онда је насумично почело додавање након сваке утакмице. Без обзира да ли притиснете „дуббел” или „аццепт/цонтинуе”... Па зашто давати опцију „не, у реду сам са оним што добијам, не морам да синхронизујем” када морам да гледам оглас без обзира . 🤨🤷♂
Волим ову игру, али увек се замрзне и увек зацрни мој таблет
екстра игра најбоља игрица од свих.😅😅😱😎😎😎😎
Ок
Предобраа,ко воли авантуре мора да инстлира
Ово је добра игра природе
Волим ову игру! Нема додатака и невероватно је!
Свиђа ми се јер постоје различите врсте животиња
Неће ми дозволити да га инсталирам чак и ако деинсталирам друге игре (
Треба ми нова верзија ове игре у којој ће бити 2 животиње 1) Пеликан Флиер 2) Хорнер Елепхант посебност је што Пеликан Флиер може да лети и удари кљуном 2 пута, а слон Хорнер је то што може да удари својим рогом а неколико пута је уз помоћ свог дебла узео 1 дизалицу и онда насилно бацио бићу вам веома захвалан ако решите мој проблем
Пусти ме да играм Нисам урадио ништа, само је писало пријави или у реду знаш шта сам љут на људе који су направили ову игру Волео бих да то поправиш јер сам покушао да играм од своје шесте године, сада имам 16 година и то не дозвољава ми да играм. Покушавам ово дуго времена, тако да за креаторе ове игре или за креатора ове игре Амазон налог не покушавам да звучим као да сам огорчен. Узнемирен сам. луда сцена Јутјуб одустаје и Индијци морају ово да поправе пре 7. јуна и зато сам дао сопствену звезду
Добио десет животиња против људи
Забава 👍
Копија борбених мачака
Заиста добра игра
Већина грешака је отклоњена последњим ажурирањем, али неке су још увек у фази приближавања крају трећег континента. На почетку фазе коко пада кроз земљу и нестаје. Не можете да видите где је, али је рањив на нападе.
Игрица је добра, свидја ми се сто има упграде за све зивотније
Игра би била савршена игра да није дошло до пада дневног бонуса након гледања реклама. Генерација хране је преспора да би се позвале животиње којима је потребан велики број банана. Присилити да гледате огласе након завршетка нивоа, није добро.
Савршена игра за мене.
Невероватно, баш као биљке против зомбија, наставите са потпуно новим ажурирањима, хвала вам што сте направили ову игру😊
Tic Tac Toe Glow Nezahtjevne igre kyb
Као и ова игра јер у стварности постоје људи који секу дрвеће и животиња није безбедна у шуми и молимо вас да људи оцените ово са 5, то вам може помоћи
💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕❤👏❤👏
Ввв
Ах! Волим игру одбране торња!! Али са овим има животиње уместо људи!!! Ова игра је супер забавна
Добро је јер игра приказује заштиту животиња
Свиђа ми се ова игра. Међутим, осећам да је цена куповине у игрицама тако висока и да бисте прошли нивое морате да уђете у нивое које сте већ победили. Наређујем да добијем лишће како бисте надоградили своје животиње. Или још горе, плаћајте новац изнова и изнова само да бисте напредовали што није забавно. Ваша игра би била много боља на Нинтендо прекидачу ако бисте значајно подигли награде које сте добили у игри и ако бисте пребацили игру до краја. Лако бих ово могао да видим као игру од 9,99 до 14,99 долара на Свитцх-у. Нешто као како Плантс ВС. Зомбији су учинили своју игру МНОГО бољом на кућној конзоли. Мобилне игре попут ове су занимљиве и прилично ретке за проналажење, али су лоше због начина на који рукују са начином на који су форматиране на мобилним платформама.
Lumberwhack: Defend the Wild アクション goan
Омиљени лик лавова и ново ажурирање
игра је добра, толико ми се свиђа
Lumberwhack: Defend the Wild Action eroh