Post by impromcydeervern on Feb 20, 2022 14:09:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Massive Warfare: War of Tanks ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Massive Warfare: War of Tanks IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód korlátlan kulcsok ▞▞▞
▞▞▞ Massive Warfare: War of Tanks 2022 version ▞▞▞
Nem vagy túl szép játék. Az egyetlen hátránya az, hogy lehet, hogy sok pénzt kell költenie a megfelelő frissítések és járművek beszerzéséhez.
Imádom a játékot, már egy ideje játszom, de egyetértek másokkal abban, hogy egy másik módszerrel könnyebben szerezhet aranyat, hogy jobb járműveket vásárolhasson.
Rövid tanulási görbe, jó grafika, újdonság a játékban, így később beszámolunk róla...
nagyon aljas játék és egyben értelmetlen szabályok is, nincs értelme fejleszteni a járművet, mivel az ellenfelek ugyanolyan erőben maradnak, mint a te, ráadásul nagyon kiegyensúlyozatlan erőket adnak másoknak, mint mindig, a játék egyáltalán nem fair, a tervezők olyan gonoszak és a játékok fukarul vannak megtervezve. Soha nem könnyű és igazságos aranyat szerezni és járműveket korszerűsíteni.
nime multiplayer játék 🎮 jobb rúgásra van szüksége a szórakozásért
Miért javítottad ki a hibát Várvárosban? Amikor a híd alá megy, a térkép egy másik területére vetemedne. Sokan azt gondoltuk, hogy ez nagyon klassz... aztán javítottad! Miért? Őszintén szólva, ha lehetővé tenné a játékosok számára, hogy az összes térképen elvetemüljenek, sokkal szórakoztatóbbá tenné ezt a játékot.
Remek játék, az elmúlt 3 napban megkaptam az "Építés alatt" szalagcímet... mikor fogok tudni újra játszani? A nagy problémám az, hogy ha nem zárod be elég gyorsan a célpontot, az automatikus célzás az összes előtted lévő ellenség között pattog, kevesebb sebzést okozva, és lehetővé teszi az ellenség gyorsabb támadását.
Jó játék, az a probléma, ha a tárhelyünk kimerült, nem tudunk játszani, mert túl hosszú a várakozási idő a láda kinyitására....3 óra már nagyon hosszúnak tűnik... ezüst ládákat javaslok rögzítse az időzítést 1 órára, míg az aranyláda rögzítse 3 órára
Hidden Objects - Dark City: London Dobrodružné twbt
Szeretem a játékot, de nem szeretem a grafikát, szóval 3 csillagos -_-
Órákig tudnék ezzel játszani. Remek grafika. Ez a játék kihívást jelent és szórakoztató.
Tisztességtelen versenyfeltételek mindig . Túl sok hacker , túl hihetetlenül gyorsan menő tank , több lövöldözős tank , egyszerűen kár ...
Remek játék, imádom a beállításokat. Csak kis tapadás, hanghatások lehetnének jobbak.
Az irányító rakéták, amelyeket szó szerint úgy terveztek, hogy mágikusan eltalálják, amikor az ellenség a szabadban van, ugyanúgy működnek a tankoknál és a légpárnás járműveknél is, szó szerint mozgok egy centit, és most eltűnik a lövésem, és tisztességtelen csatákat folytat amikor 2. szintű vagyok, összességében szórakoztató játék Frissítés: folytatom a harcot azokkal az emberekkel, akik óránként milliárd mérföldet tudnak megtenni, most 3 csillag
Ez egy jó játék, de mindig megszakad a kapcsolat, amikor játszani készülök, kérlek ne töltsd le a frissítések jók, de a játék undorító
Hónapokat töltöttem azzal, hogy a nehezen megkeresett arany felhasználásával a járművet 6-os szintre frissítsem. Hetekbe telt a szükséges képességpontok megszerzése és a hasznos erősségre való fejlesztés. Épp most veszítettem el 2 csatában a 2 tier 4-es járműveket, kisebb erővel és gyengébb képességekkel, és nincs festett frissítés. Különbség. A 4-es rétegben mindkettő VIP 8-as volt. Nekem nincs VIP-em. Eleget mondott.
Több csillagot adna, de a fejlesztők belevágnak a csali- és váltási sémákba..#$%@ nem engedi, hogy akciós aranycsomagokat vegyek, de ha teljes áron van..működik..MI CSALÁS..e-mailt küldtek a fejlesztőknek, de nem válaszoltak. .több szerencsém lenne, ha felveszem az ACCC-t..javítsd ki és a játék élvezetesebb lesz és több csillagot kap..c ha erre választ kapok, de nem tartom vissza a lélegzetem 😤😤
Ez egy nagyszerű játék lenne, ha a szintek jobban illeszkednének... Egy 37-es szintű játékos egy 56-os, 63-as szinten küzd, és a 90-es évekbeli játékosok ez őrültség. Ezenkívül kínáljon jobb árakat aranyért, készpénzért, tápellátásért és hasonló dolgokért. 2,00 dollár 20 aranyért? Higgye el, több értékesítést fog elérni alacsonyabb és jobb eladások mellett.
Ez a játék nagyszerű, de sok ADS
Szerintem a harc közbeni chatnek meg kell jelennie a képernyő jobb oldalán, hogy meg lehessen különböztetni a csata közbeni infótól. Gondolkozz rajta.
Ez a játék szándékosan törli az Arany gyűjteményemet, hogy rákényszerítsen a tervük megvásárlására...!!! Ezzel a játékkal megérdemeltem az aranyat...!!! Nagyon csalódott 😞
Az összeadások túl hosszúak ahhoz, hogy aranyrudat kapjanak. Még mindig jó játék. Kérem, hogy adjon hozzá egy funkciót a rossz frissítések eltávolítására.
Kick gombrendszerre van szükség, és a jármű nagyon drága Nincs állandó álcázás Reméljük, ez a játék jobb lesz, és nem kell fizetni egy új járműért
Massive Warfare: War of Tanks Akcijske igre rhy
Nagyon jo volt
Jó sok pvp meccs után. A helyzet az, hogy nincs aranyom új tank vásárlásához, egyelőre az indítótartályt használom, csak frissíteni tudom, de nem tudom, hogy korlátozott a frissítési tartománya vagy sem. A játékban kétféle valuta van, arany és pénz (nem vásárolt). jó mennyiségű pénzed van egy tank fejlesztésére, de nem elég arany a következő tartály megvásárlásához.
Buggy buggy, nem marad nyitva a játékhoz. A fejlesztőknek frissíteniük kell a szervereket. A fejlesztők számára Ön tudja, hogy a szerverei problémákba ütköznek. Szóval javítsd ki! Tényleg kérek, hogy küldjek egy képernyőképet??? Ne BS me, javítsd ki a problémákat, még azt is látom, hogy más játékosok eltűnnek játék közben, szóval tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen. Nagyon bugos, és ha ilyen rossz, akkor tudod!!!
szórakoztató játék. szeretnének nagyobb játékteret
Massive Warfare: Gunship War Akční uip
Szép játék, de még mindig bugos. 1) T2 tank könnyen megöli a T1 tankot. ? Néha 8 lövés kell (az én tűzerőm 296) csak egy T1 tank megöléséhez (festékek nélkül). Hackek???. 2) Tank kezdeti spawn kellős közepén az ellenséget. 3) Az elvtárs tankok a játék elején hirtelen ellenséges tankokká változtak.
Massive Warfare: 탱크와 헬리콥터 게임 액션 whh
Néha elég kihívást jelent, bárcsak a fegyver 🔫 ereje kicsit erősebb lenne anélkül, hogy minden más szinten frissítéseket kellene vásárolni. Mindent összevetve szép 🎯
a legjobb mobiljátékok ügyességi kontrollja és rengeteg szórakozás.
Szeretné, ha a powerus kézi működtetésű lenne. Azt is szeretném, ha magasabb szinteket vásárolhatnék, mint a mi képességünk a játékban. Hamu
tisztességes játék az idő múlatására, érdemes lenne egy alaposabb oktatóanyaggal a járműtípusokhoz. mobilra magasra értékelt
Ez a játék a kedvencem, de ehhez a nem hozzáadott bangladesi nemzeti zászlóhoz🇧🇩 Kérjük, add hozzá ezt. Kérem az e-mail azonosítóját.
rohadt remek játék. Most gondjaim vannak, bármikor meghívnak harcolni, vagy meghívom őket, hogy csatlakozzanak, üzenetet kapok, hogy nincs kapcsolat, de minden sáv látható, és másodszor: Ön támogatja a teqm-et, nem fog válaszolni a leveleimre, két csillagot elveszek !sajnálom
Elég rossz $$-os játék!! Csak azt gondolom, hogy nem tetszik, hogy egyszerre csak 1 frissítést végezhetsz el, szerintem ha van pénzed kifizetni őket, akkor képesnek kell lenned arra, hogy mind az 5-6 frissítés futhasson egyszerre!!! Ne vásároljon egyet, majd költsön aranyat a befejezéshez, és kezdje el a következőt, ugyanez a láda kinyitásával is, ha 2, 3 vagy 4 ládája van, ki kell tudnia nyitni mindet, és ha fizetni akar a gyorsabb kinyitásért, megteheti.
Szeretem ezt a játékot
Először is előre regisztráltam erre a játékra, mert jól néz ki, amint elérhetővé vált, letöltöttem, de hamar észrevettem, hogy fizetős a játék. A standard tankkal az összes elemet 6-os szintre frissítettem anélkül, hogy egy $$-t költöttem volna, majd amikor feloldottam a 2-es szintet, elegendő pénzem volt egy 2-es szintű tankra, csak hogy megtudjam az összes tételt. Ára arany 90+ arany, valójában id inkább darálok és takarítsd meg a készpénzem és vásárolj így, de nyilvánvaló, hogy jobb járművek vásárlásához aranyra és költőpénzre van szükség, nem csinálom, ezért eltávolítottam a játékot, és nem tudok tovább haladni.
Helikopterben nem lehet balra vagy jobbra csapódni. A kezelőszervek nem voltak intuitívak, inkább a bal hüvelykujj mozgatása, a jobb hüvelykujj megjelenése, mint minden más, szinte valaha, ez a bal hüvelykujj mozgatása, elfordítása és nézése, miközben a jobb oldali célozni próbál, miközben be- és kilép a zoom módból. Egyszerűen nem működik jól és frusztráló. Nekem egy sem. Ami szégyen, mivel mióta a War Robots Devs ezt tönkretette, új játékot keresek.
Félelmetes játék. NAGYON drága fizetés a győzelemért, bár lol. A játék mostanában folyamatosan összeomlik. Samsung galaxy s21+
Csodálatos játék Imádom ezt a játékot, naponta játszom ezt a játékot, de az őrjárat nem sok, és több időt kérek a csatában
Imádom ezt a játékot, de ez után az új frissítés után annyi szar reklám
Massive War: Helikopter & Tank Laga egel
A hirdetések az Avatar helikopterek nem tankok ez a játék tankok nem helikopterek, addig nem látsz semmit a tankokról, amíg le nem töltik, mekkora adatpazarlás
Nagyon szórakoztató játék, de a legutóbbi frissítés óta a játék gyakran összeomlik (csak bezárul) a Galaxy S21-emen. Őszintén szólva, ha őrült árat akarsz felszámítani az üzemanyagért és a frissítésekért, legalább gondoskodj arról, hogy a játék stabil legyen. Közel 2 tele üzemanyagtartályt vesztettem el (amit vásárolt aranyból fizettem) a véletlenszerű összeomlások miatt. Az utolsó frissítés előtt a játék ritkán omlott össze. Egyik fejlesztőtől a másikig javítsa meg a játékát, mert túl sok pénzt kér az ilyen instabilitásért.
Hogy lehet, hogy t2 egyezik t4-ben? Nagyon csalódott vagyok ebben a játékban. Az eltérés mindig túlélési módban történik. Pls javítsd ki ezt a problémát. Kösz!
Szórakoztató, de a párkeresés szörnyű. Hirtelen a tiédnél sokkal magasabb szinttel találkozol. Gyorsan meghalsz, és ez bűzlik. Kényszeríti Önt, hogy vásároljon, hogy versenyképes legyen... ugyanaz a régi, ugyanaz a marketingfogás. A párkeresés szörnyű
NEM elég frissítés...
Ez klassz meg minden, de volt néhány problémám. Ez egy hiba volt, kivéve a járműveket, ahol láthatatlanok, így amikor bejelentkeztem a játékba, elég vicces volt, hogy csak a helikopter rotorját és a láthatatlan tankot láttam! Kérem, javítsa ezt a problémát, akkor 5 csillagot adok.
Nem rossz játék, DE az arénák minden játéknál ugyanazok. Nincs képzelőerő változtatni rajta, így minden játék pontosan ugyanolyan.
Fasza nagyon
Nagyrészt nagyon jó. Gondjai vannak az indítással, úgy tűnik, hogy lef*gy, 3-4 alkalommal kell "ütögetni" a wifin keresztül. Kiválóan működik, ha a főmenüben van. A kezelőszerveken némi munkát kell végezni, a joystickot nem a járműhöz, hanem az irányt kell hozzárendelni. A zárolásnak kicsit lazulnia kell, néha kihívást jelent a célpontoktól való feloldás. Nagyszerű munka